Home Utrecht Amersfoort Gezocht – Steekincident – Lambert Heijnricsstraat – Amersfoort

Gezocht – Steekincident – Lambert Heijnricsstraat – Amersfoort

Dinsdag 8 augustus heeft de vermoedelijke verdachte, een 38-jarige man uit Amersfoort, zichzelf gemeld bij de politie. De man is aangehouden voor verder verhoor. Bij een steekincident in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 augustus op de Lambert Heijnricsstraat raakte een 45-jarige inwoner uit Amersfoort gewond. De politie startte direct met een onderzoek, hoorde op straat al enkele mensen. Daarbij werd de vermoedelijke identiteit van de verdachte bekend.

Dinsdag 8 augustus heeft de vermoedelijke verdachte, een 38-jarige man uit Amersfoort, zichzelf gemeld bij de politie. De man is aangehouden voor verder verhoor.

Bij een steekincident in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 augustus op de Lambert Heijnricsstraat raakte een 45-jarige inwoner uit Amersfoort gewond. De politie startte direct met een onderzoek, hoorde op straat al enkele mensen. Daarbij werd de vermoedelijke identiteit van de verdachte bekend.

 

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…