Home Utrecht Amersfoort Gezocht – Mishandeling – De Nieuwe Poort – Amersfoort

Gezocht – Mishandeling – De Nieuwe Poort – Amersfoort

In het onderzoek naar de mishandeling van een 78-jarige man op het verkeersplein van De Nieuwe Poort heeft de politie een verdachte in beeld gekregen. Een 34-jarige Amersfoorter is ontboden op het bureau voor verhoor en zal op een later moment voor de rechter ter verantwoording worden geroepen.

In het onderzoek naar de mishandeling van een 78-jarige man  op het verkeersplein van De Nieuwe Poort heeft de politie een verdachte in beeld gekregen. Een 34-jarige Amersfoorter is ontboden op het bureau voor verhoor en zal op een later moment voor de rechter ter verantwoording worden geroepen.  

 

 

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Hilversummer (64) overleden na mishandeling in Amersfoort

Een 64-jarige man uit Hilversum is woensdagochtend 29 november overleden na een mishandeli…