Home Utrecht Amersfoort AMERSFOORT – Drie aanhoudingen na poging brandstichting

AMERSFOORT – Drie aanhoudingen na poging brandstichting

Amersfoort – In de nacht van zondag 31 maart op maandag 1 april zijn drie personen aangehouden bij een supermarkt op het Operaplein poogden brand te stichten.

Rond 05.00 uur kwamen er meldingen binnen van een verdachte situatie bij de supermarkt. Politieagenten werden gewezen op een vrouw die bij het pand stond waar mogelijk zou zijn ingebroken. Er werd ook een benzinelucht geroken, waarna de agenten samen met de brandweer naar gingen. In de winkel werd op de grond een brandversnellende vloeistof aangetroffen. Ook troffen ze daar twee mannen, die meteen werden aangehouden. Dit tweetal samen met de vrouw, die mogelijk op de uitkijk stond, werden overgebracht naar het politiebureau en zitten nog vast. Het gaat om een 32-jarige man uit Doorn een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 32-jarige vrouw uit Hoofddorp. De recherche heeft ook een voertuig die in beslag genomen en af laten slepen.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Getuigen gezocht steekpartij aan de Regenboog

De politie heeft in de avond van woensdag 18 september een man aangehouden die verdacht wo…