Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep gewapende overval avondwinkel

Amsterdam – Getuigenoproep gewapende overval avondwinkel

Op zondagavond 31 maart is een avondwinkel op de Jan van Galenstraat ter hoogte van de Rinus Michelslaan overvallen door twee daders met een vuurwapen. Bij de overval raakte niemand gewond. De overvallers ging er vandoor met een geldbedrag en sigaretten. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken zich te melden.

Rond 23.00 uur kwamen twee personen met gezichtsbedekking en handschoenen de winkel binnen. Ze bedreigden het aanwezige personeel met een vuurwapen en gingen er met een geldbedrag en sigaretten er vandoor. Ze zijn in onbekende richting gevlucht. Een zoektocht onder andere met een politieheli leverde niet het gewenste resultaat op.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Grote hoeveel cocaïne en geld aangetroffen

Twee mannen uit Amsterdam in de leeftijd van 25 en 34 jaar zijn woensdagavond 18 september…