Home Utrecht Amersfoort Hoogland – Gezocht – Gewapende overval op tankstation

Hoogland – Gezocht – Gewapende overval op tankstation

Slechts twintig seconden had de dader nodig voor de overval het tankstation in de Zevenhuizerstraat. Toch weet hij veel geld buit te maken. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Het tv-programma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht besteedde op 11 oktober 2017 aandacht aan deze zaak.

Het gebeurt vrijdagmorgen 11 augustus 2017. Op bewakingsbeeld is te zien hoe de man komt die ochtend met een helm op zijn hoofd de shop van het tankstation binnenkomt. Hij bedreigt de medewerkster van dienst met een mes en dwingt haar het geld uit de kassa in een plastic tas te doen. Dan rent hij snel naar buiten en al met al duurde dat dus nog geen twintig seconden.

De overvaller is vlak daarna door een bewoner gezien op de Zadelmakerstraat. Vanaf dat moment is niet duidelijk waar hij heen is gefietst. Dit kan in de richting van het Schothorsterpark zijn, maar hij kan ook zijn weg zijn vervolgd via het fietspad.

Signalement

De dader droeg een opvallende, niet veel voorkomende helm. Het gaat om een Scorpion Exo-400 sting, een integraalhelm met witte en groene figuren en strepen. Daarbij kan de plastictas van JD Sports, waar de medewerkster het geld in moest doen, een aanwijzing zijn.

 

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Stel steelt voor 4300 euro aan parfum

Een man en vrouw weten maar liefst 38 flesjes parfum te stelen bij de parfumerie aan het M…