Home Utrecht Amersfoort Lokfiets wordt direct gestolen

Lokfiets wordt direct gestolen

Vrijdag werd binnen drie minuten een geplaatste GPS-lokfiets gestolen. De politie had de fiets op de Paternostersteeg geplaatst. Korte tijd later werden op de Soesterweg twee mannen met de fiets gezien en daarop aangehouden. De agent was nog niet op het bureau toen de fiets al in beweging bleek te komen. Agenten gingen op zoek de fiets en volgde het GPS-spoor. Zij zagen rond 17.40 uur op de Soesterweg de twee verdachten, een 18-jarige Rotterdammer en een 22-jarige Amersfoorter, met de fiets. Beiden werden aangehouden en proces-verbaal werd tegen hen opgemaakt.

Laad meer Amersfoort

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…