Home Utrecht Amersfoort Ruit vernield aan de Utrechtseweg

Ruit vernield aan de Utrechtseweg

De politie heeft dinsdag drie jongeren aangehouden die een raam hadden ingegooid bij een hulpverleningsorganisatie aan de Utrechtseweg in Amersfoort. Rond 16.35 uur meldde de bedrijfsbeveiliging dat er drie jongens waren betrapt op het ingooien van een raam. Om dit te kunnen doen waren ze op het dak geklommen en hadden met een steen de ruit vernield. De jongens, 13 en 14 jaar uit Soest en Huis ter Heide, werden overgenomen van de bedrijfsbeveiliging en naar het politiebureau gebracht. Na overleg met de ouders kregen zij een verwijzing naar bureau HALT.

Laad meer Amersfoort

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Overval

Op maandagavond 28 november werd een winkel aan de Balladelaan overvallen door een gemaske…