Home Utrecht Amersfoort Ruit vernield aan de Utrechtseweg

Ruit vernield aan de Utrechtseweg

De politie heeft dinsdag drie jongeren aangehouden die een raam hadden ingegooid bij een hulpverleningsorganisatie aan de Utrechtseweg in Amersfoort. Rond 16.35 uur meldde de bedrijfsbeveiliging dat er drie jongens waren betrapt op het ingooien van een raam. Om dit te kunnen doen waren ze op het dak geklommen en hadden met een steen de ruit vernield. De jongens, 13 en 14 jaar uit Soest en Huis ter Heide, werden overgenomen van de bedrijfsbeveiliging en naar het politiebureau gebracht. Na overleg met de ouders kregen zij een verwijzing naar bureau HALT.

Laad meer Amersfoort

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…