Home Utrecht Utrecht – Gewonde bij frontale botsing Rio Brancodreef

Utrecht – Gewonde bij frontale botsing Rio Brancodreef

Een 48-jarige man uit Utrecht is zondag 1 april ernstig gewond geraakt bij een frontale aanrijding op de Rio Brancodreef ter hoogte van de Bostondreef. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het slachtoffer was bestuurder van een busje dat omstreeks12.30 uur frontaal werd aangereden door andere auto die op de verkeerde weghelft reed. De bestuurder daarvan, een 21-jarige Utrechter, is aangehouden. Het wegdek lag bezaaid met onderdelen. Bussen moesten worden omgeleid. De politie verrichtte uitgebreid sporenonderzoek op de plek van het incident. Ook werd een buurtonderzoek ingesteld.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…