Home Utrecht Utrecht – Scooterrijder gezocht

Utrecht – Scooterrijder gezocht

De politie is op zoek naar de scooterrijder die op vrijdagavond 23 maart zich op de Jan Pieterszoon Coenbrug moest laten vallen om een aanrijding met een bestuurder van een Audi te voorkomen.

Rond 20.45 uur stopten surveillerende collega’s die avond achter de Audi-automobilist die bij een rood verkeerslicht stond te wachten. Bij het zien van de agenten ging hij er vandoor en reed prompt door rood. De agenten besloten achter de man aan te rijden en een stopteken te geven. Er ontstond een achtervolging. Op de Jan Pieterszoon Coenbrug – de ophaalbrug tussen de J.P. Coenstraat en de Leidseweg – moest een tegemoetkomende scooterrijder zich tegen de brugleuning laten vallen om een aanrijding met de Audi te voorkomen.  De Audi reed door en ter hoogte van de A2 verliezen de agenten hem uit het oog. De politie is een onderzoek naar de bestuurder van de Audi gestart.

De identiteit van de scooterrijder is tot nu toe onbekend. De politie wil graag in contact komen met deze scooterrijder voor een getuigenverklaring en het doen van aangifte. Vermoedelijk gaat het om een bezorgscooter in wit/oranje kleuren. De scooterrijder kan contact opnemen met de politie Utrecht  via tel. 0900-8844.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

21 maanden cel voor man die poseerde met Kalasjnikovs

Een 37-jarige man uit Zwijndrecht is door de rechtbank Midden-Nederland veroordeeld tot 21…