Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Man bedreigd met mes, politie zoekt specifieke getuige

Nieuwegein – Man bedreigd met mes, politie zoekt specifieke getuige

Een 20-jarige man is dinsdagavond 26 september in de sneltram van Utrecht naar Nieuwegein-Zuid door drie personen bedreigd met een mes. Zonder buit gingen de verdachten er vandoor door bij een volgende halte. Twee van de verdachten konden even later worden aangehouden. De derde wist te ontkomen. De politie is een onderzoek gestart en komt graag in contact met een passagier in de tram die het zag gebeuren.

Omstreeks 19.10 uur stapten de verdachten in bij de halte Fokkesteeg. Ze gingen om het slachtoffer zitten en eisten geld. Daarbij toonden zij een mes. Onverrichterzake verlieten ze even later weer de tram. Daarbij trokken ze ook nog aan de noodrem. Ze renden de Zandveldseweg op richting de Ratelaar.

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Politie onderzoekt twee berovingen in Amersfoort

Aan de Bever in de Amersfoortse wijk Nieuwland zijn dinsdag 18 september twee gewelddadige…