Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – ‘Bureau Rijnmond’, van liquidatie tot babbeltruc.

Rotterdam – ‘Bureau Rijnmond’, van liquidatie tot babbeltruc.

Of het nu gaat om een liquidatie of om een babbeltruc, met ‘Bureau Rijnmond’ willen Openbaar Ministerie en politie niets liever dan zaken met de hulp van de kijker oplossen. Ook deze week rekenen wij weer op die hulp.

In de aflevering van donderdag 28 september worden beelden getoond van een overvaller in Spijkenisse. Daar werd 20 juni jl Toko Thanh Hung overvallen door een man die gewapend was met een vuurwapen. Hij wist te ontkomen met geld uit de kassa. Ondanks uitgebreid onderzoek van de politie is de dader nog niet gepakt. Daar komt hopelijk snel verandering in.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Gezocht – Babbeltruc Den Haag

Op donderdag 2 augustus rond 12.45 uur pint een 92 jarige dame een geldbedrag bij een geld…