Home Utrecht Utrecht – Auto’s in brand

Utrecht – Auto’s in brand

Donderdagavond 17 augustus brandde een auto uit aan de Mexicodreef. Er is sprake van brandstichting, de recherche zoekt getuigen.

Rond 22.00 uur kwam de melding van de brand. Er zouden twee mannen zijn weggerend in de richting van de Oklahomadreef. Ter plaatse bleek een auto volledig in brand te staan. De brand was overgeslagen naar een auto ernaast. De eerste auto brandde volledig uit, de tweede auto liep schade op. Onderzoek gaf aan dat er sprake is van brandstichting.

De twee mannen die wegrenden hadden donkere trainingspakken aan, waren zo rond de 1.70 meter lang van wie één een breed postuur heeft en de ander een tenger postuur. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien in de omgeving van de Mexicodreef? Weet u waar de verdachten heen gevlucht zijn? Of heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Neemt u dan contact op met de recherche in Utrecht via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noordeloos – Gezocht – Verdachte van schietincident Noordeloos; Gerel Palm

Een automobiliste die in de nacht van zaterdag 10 december 2016 langs een weiland in Noord…