Home Utrecht Utrecht – Auto uitgebrand

Utrecht – Auto uitgebrand

In de nacht van zondag 20 op maandag 21 augustus brandde een auto uit aan de Kanaalstraat. Er is sprake van brandstichting, de auto bleek gestolen te zijn.

Rond 01.45 uur kwam een melding dat er een auto midden op de weg in brand stond. Er zouden twee personen zijn weggerend in de richting van de Borneostraat. Ter plaatse bleek de auto tegen een paal gereden te zijn en stond de auto in brand. Nadat de brandweer de brand geblust had werd er verder onderzoek gedaan. De auto bleek eind december gestolen te zijn in Berlicum. De auto werd in beslag genomen voor verder onderzoek.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…