Home Utrecht Bumper achtergebleven na aanrijding in Woerden

Bumper achtergebleven na aanrijding in Woerden

Een automobilist ging er op dinsdagavond na een aanrijding vandoor. Rond 20.45 uur kreeg de politie de melding dat er bij de rotonde aan het Geestdorp / de Ir. Enschedeweg in Woerden een ongeval had plaatsgevonden. Daarbij had een automobilist een lantaarnpaal omver gereden en was er vervolgens met de auto vandoor gegaan. De voorbumper van de auto, met daaraan de kentekenplaat, was echter achtergebleven. Agenten gingen ter plaatse en zagen dat de automobilist kennelijk op de rotonde de macht over het stuur had verloren en tegen de lantaarnpaal was gebotst.

Een agent zag de auto in kwestie op de M.A. Reinaldaweg in Montfoort rijden. De bestuurder, een 55-jarige vrouw uit Woerden, werd ter hoogte van het IJsselveld aan de kant gezet. Zij bleek te veel te hebben gedronken en agenten brachten haar over naar het politiebureau. Bij de ademanalyse blies zij 510 ug/l, meer dan twee keer het wettelijke maximum van 220 ug/l. Tegen de Woerdense is proces-verbaal opgemaakt voor het verlaten van de plaats van het ongeval en voor rijden onder invloed van alcohol.

 

Laad meer Utrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Een 22-jarkige man raakte vrijdag 11 maart rond 13:40 betrokken bij een incident nabij Ame…