Home Utrecht Politie treft hennepplantage bij getuige aan

Politie treft hennepplantage bij getuige aan

De politie heeft dinsdagmorgen een man aangehouden die als getuige bij de rechtbank zou optreden. In de woning van de man troffen agenten een hennepkwekerij aan. Agenten gingen naar een huis aan de Marelaan om een 54-jarige man uit De Meern op te halen. De man moest als getuige verschijnen in de rechtbank. Toen de agenten voor de woning stonden, roken zij een sterke henneplucht. De 54-jarige bewoner gaf toestemming om in zijn huis te kijken. Daar troffen de agenten een hennepkwekerij aan.

In meerdere vertrekken had de man een kwekerij ingericht. In totaal namen de agenten 154 planten en de complete apparatuur in beslag. Ook konden zij duidelijk zien dat er al eerder geoogst was. De energiemaatschappij constateerde dat de stroom illegaal werd afgetapt. Na zijn getuigenis werd de man aangehouden en voor onderzoek ingesloten.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…