Home Uncategorized Politie houdt mannen aan wegens vuurwapenbezit

Politie houdt mannen aan wegens vuurwapenbezit

Agenten hebben zondagochtend vroeg acht mannen aangehouden vanwege vuurwapenbezit. In de loop van de nacht van zaterdag op zondag had er op de William Boothlaan een confrontatie plaatsgevonden tussen twee groepen mannen. Toen zij elkaar voor de tweede keer tegenkwamen werd er door een man uit één van de twee groepen een vuurwapen getrokken. Ook vielen er wat klappen.

Om ongeveer 04.00 uur werden politiemensen aangesproken door getuigen dat de groep waar de man met het vuurwapen deel van uitmaakte zich ophield in de Schiedamse Vesthof. Toen zij daar een onderzoek instelden bleek daar inderdaad een groep van acht mannen te staan. Omdat ter plekke niet direct kon blijken wie van hen het vuurwapen had getrokken werden zij allen aangehouden.

Na onderzoek werd er een vuurwapen onder een auto aangetroffen. Alle mannen werden overgebracht naar een politiebureau. Daar bleek dat een 32-jarige Rotterdammer kon worden aangemerkt als degene die het vuurwapen in zijn bezit had gehad. De rest van de groep is daarna heengezonden.

Laad meer Uncategorized

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Man raakt gewond bij steekincident

In de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 mei rond 01.50 uur werd een 42-jarige man uit Alm…