Home Overijssel Twente Enschede Verdachte aangehouden voor inbraak bij Victoria ’28

Verdachte aangehouden voor inbraak bij Victoria ’28

Bij het clubgebouw van voetbalvereniging Victoria ’28 aan de Geessinkweg in Enschede werd in de nacht van 20 op 21 februari omstreeks 5.00 uur ingebroken. De politie hield ter plekke een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan. De politie verdenkt hem van de inbraak. Na een alarmmelding gingen agenten naar de voetbalvereniging. Daar troffen zij sporen aan van een recent gepleegde inbraak. De inbreker was naar binnen gekomen door een grote ruit te verwijderen. Binnen werden vervolgens alle ruimtes doorzocht. Andere agenten troffen aan de achterzijde van de vereniging een auto aan. Vervolgens werd een speurhond ingezet, die naar korte tijd de verdachte vond. Hij had zich in de bosjes had verstopt. De verdachte is overgebracht naar het politie arrestantencentrum.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Wie zijn verantwoordelijk voor woningoverval?

Een vrouw werd op donderdag 24 september overvallen in haar woning aan de Meidoornstraat. …