Home Overijssel Zwolle Aanhanger met speedboot gestolen

Aanhanger met speedboot gestolen

02 Zwolle gestolen speedboot

Vrijdag is aan de Kranenburgweg in Zwolle een aanhanger met speedboot gestolen. De eigenaar had zijn auto met aanhanger en speedboot geparkeerd onder het viaduct van de A28, nabij de Vecht.

Toen de eigenaar rond 20.00 uur, na ongeveer een uur, terug kwam bij zijn auto bleek de aanhanger met speedboot te zijn weggenomen. Bij de diefstal heeft men het slot van de aanhanger doorgeslepen, dit geluid kan voorbijgangers zijn opgevallen.

Het gaat om een lichtkleurige speedboot met een blauwe streep over de zijkant. De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van deze diefstal en vraagt hen om contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Zowel de speedboot als de aanhanger staan inmiddels als gestolen geregistreerd.

Laad meer Zwolle

Geef een antwoord

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Diefstal – Zeven Alleetjes – Zwolle

Bij een bloemist in Zwolle werd er ingebroken. De inbreker heeft de winkel doorzocht en gi…