Home Overijssel Deventer Dode en gewonde bij frontale aanrijding in Schalkhaar

Dode en gewonde bij frontale aanrijding in Schalkhaar

Bij een frontale aanrijding tussen twee personenauto’s op de Raalterweg in Schalkhaar is op dinsdag 23 april omstreeks 16.30 uur een 28-jarige man uit Voorst om het leven gekomen. Een 53-jarige man uit Dinxperlo is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter is ter plekke geweest, maar deze hoefde geen assistentie te verlenen. Ter hoogte van de Abdij Sion kwam één van de voertuigen door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht, met een frontale botsing tot gevolg. De man Voorst overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De VOA onderzoekt de toedracht van het ongeluk. De weg is zeker tot 19.00 uur afgesloten

Laad meer Deventer

Geef een antwoord

Bekijk ook

Enschede – Gezocht – Poging doodslag – Hengelosestraat – Enschede

Een beveiliger werd mishandeld en bedreigd nadat hij drie mannen betrapte die bezig waren …