Home Overijssel Zwolle Verdachte stoffen aangetroffen in woning

Verdachte stoffen aangetroffen in woning

De politie heeft op woensdag 17 april een woning doorzocht aan de Linnenweverstraat in Zwolle. Aanleiding was een tip dat er in de woning vermoedelijk explosieven aanwezig zouden zijn. Omstreeks 20.30 uur is de politie de woning binnengegaan. Daar werden verdachte stoffen aangetroffen, waarna de EOD werd ingeschakeld. Omstreeks 23.00 uur is de EOD begonnen met het verwijderen van de stoffen uit de woning. Uit onderzoek zal moeten blijken welke stoffen het precies betreft. Er hoeven geen woningen te worden ontruimd. De Linnenweverstraat blijft voorlopig afgesloten. De politie heeft in verband met deze zaak een 44-jarige man uit Zwolle aangehouden.

Laad meer Zwolle

Geef een antwoord

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Zware mishandeling – Stationsplein – Zwolle

Op 6 januari raakte een 68-jarige vrouw gewond op het station van Zwolle. Ze werd geduwd d…