Home Friesland Man aangehouden voor bedreiging

Man aangehouden voor bedreiging

De politie heeft vanochtend vroeg in een trein op het NS-station een 38-jarige inwoner van Barneveld aangehouden op verdenking van bedreiging van een conducteur. De man had in de trein van Zwolle naar Leeuwarden een conducteur bedreigd. Net voor het station Heerenveen trok de 38-jarige man ook nog eens aan de noodrem. Agenten haalden de man uit de trein en hielden hem aan. Daarbij pleegde hij veel verzet en de verdachte wilde ook één van de spugen. Met de nodigde moeite werd hij overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten. Bij de fouillering vonden agenten in de kleding van de man een pijl van een kruisboog en een tiental joints. Dit werd in beslag genomen. De conducteur deed aangifte.

Laad meer Friesland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Diefstal – Zeven Alleetjes – Zwolle

Bij een bloemist in Zwolle werd er ingebroken. De inbreker heeft de winkel doorzocht en gi…