Home Friesland Leeuwarden Man aangehouden voor bezit harddrugs

Man aangehouden voor bezit harddrugs

De politie heeft woensdagmiddag een 21-jarige inwoner van Kollumerzwaag aangehouden op verdenking van het bezit van harddrugs. Surveillerende agenten zagen woensdagochtend de 21-jarige contact maken met een bekende drugsgebruiker op de Wirdumerdijk in Leeuwarden. Omdat ze het vermoeden hadden dat er drugs werd overgedragen, werd direct tot aanhouding overgegaan. De 21-jarige bleek in het bezit te zij van 44 bolletjes met daarin vermoedelijk cocaïne en heroïne. De drugs werden in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor werd tegen hem proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Leeuwarden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Drugslab aangetroffen in Leeuwarden; twee verdachten aangehouden

De politie heeft maandagochtend 13 maart 2023 restanten van vermoedelijk een synthetisch d…