Home Overijssel Zwolle Duo aangehouden met inbrekersgereedschap

Duo aangehouden met inbrekersgereedschap

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag op de Prinses Irenestraat in Zwolle, twee mannen aangehouden voor het in bezit hebben van inbrekersgereedschap. Agenten zagen twee mannen kort na middernacht zonder verlichting fietsen en hielden ze staande voor een controle. Hierbij bleken de mannen, een 36-jarige Kampenaar en een 49-jarige man uit Zwolle in het bezit van inbrekersgereedschap en zijn ze aangehouden. Het gereedschap is in beslag genomen en tegen de mannen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Zwolle

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…