Home Gelderland Ede Vijftienjarigen aangehouden voor woninginbraak

Vijftienjarigen aangehouden voor woninginbraak

De politie heeft woensdagavond twee 15-jarige jongens uit Ede aangehouden voor woninginbraak. De politie ontving rond 19.00 uur van een oplettende buurtbewoner de melding dat er zojuist door twee jongens was ingebroken in een woning aan de Veldbeeklaan in Ede. Hierop zijn direct meerdere agenten in de buurt gaan surveilleren en zagen ze het tweetal op de Lindenhorst lopen. De jongens zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar zij voor verder onderzoek zijn ingesloten.

Het tweetal bleek in het bezit van meerdere goederen die zojuist uit de woning waren weggenomen. De gestolen goederen zijn in beslag genomen en worden aan de rechtmatige eigenaren teruggeven. Wanneer het onderzoek is afgerond wordt tegen de tieners proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Ede

Geef een reactie

Bekijk ook

Ede – Gezocht – Mishandeling – Bunschoterplein – Ede

Aan het Bunschoterplein in Ede mishandelden twee mannen een 25-jarige man in een supermark…