Home Overijssel Zwolle Politie zoekt getuigen en mogelijk achtergelaten goederen van auto-inbraken

Politie zoekt getuigen en mogelijk achtergelaten goederen van auto-inbraken

In het onderzoek naar de drie verdachten die in de nacht van woensdag op donderdag zijn aangehouden op verdenking van auto-inbraken, heeft de politie het vermoeden dat er spullen waaronder airbags van auto’s mogelijk zijn gedumpt in of in de omgeving van de wijk Holtenbroek. De politie komt graag in contact met mensen die in de genoemde omgeving dingen hebben gezien of gevonden die hier mogelijk mee te maken hebben. Daarnaast roept de politie getuigen op die in de genoemde nacht in de wijk Stadshagen verdachte auto’s of verdachte situaties hebben gezien om zich ook te melden.

Laad meer Zwolle

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…