Home Noord-Brabant Waalwijk Vernielers bushokje aangehouden in Waalwijk

Vernielers bushokje aangehouden in Waalwijk

De politie heeft donderdagmiddag rond 15.00 uur op de Gaard in Waalwijk op aanwijzing van een medewerker van een school twee 14-jarige jongens uit Raamsdonksveer en Oosterhout aangehouden omdat ze met een steentje een ruit van een bushokje op de Oprijlaan hadden vernield. De jongens hadden elk een steentje gegooid. Een van die steentjes ketste kennelijk op de rand van het raam, die hierdoor in heel veel stukjes brak. Het was zo verklaarden zij niet hun bedoeling om het bushokje opzettelijk te vernielen.

Laad meer Waalwijk

Geef een reactie

Bekijk ook

De Graafschap is meer dan alleen voetbal (en dat is maar goed ook)

Een vol programma rond de paasdagen op de Vijverberg; op 2e paasdag spelen de Superboeren …