Home Overijssel Zwolle Jongen aangehouden met nepvuurwapen

Jongen aangehouden met nepvuurwapen

De politie heeft dinsdagmiddag in Zwolle in Stadsdeel Midden een 16-jarige jongen uit Zwolle aangehouden voor het in bezit hebben van een nepvuurwapen. De politie was rond 13.15 uur gealarmeerd dat in de buurt van een school een jongen rondliep met een op een vuurwapenlijkend voorwerp. Agenten zijn hierop direct ter plaatse gegaan en hebben de jongen aangehouden. Het bleek te gaan om een nepvuurwapen. De jongen is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten. Het nepvuurwapen is in beslag genomen.

Laad meer Zwolle

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Inbraakpoging bij winkel – Campherbeeklaan – Zwolle

Aan de Campherbeeklaan in Zwolle probeerden drie personen in de nacht van 16 op 17 oktober…