Home Overijssel Zwolle Overval op Zwollenaar in Opsporing Verzocht

Overval op Zwollenaar in Opsporing Verzocht

Op dinsdagavond 13 november 2012 rond 17.30 uur werd een 60-jarige Zwollenaar door drie onbekende mannen overvallen in een garagebox aan de Palestrinalaan. De man was daar aan het klussen toen de drie onbekende mannen hem bedreigden en mishandelden. Daarnaast namen ze de portemonnee van de man mee. Van de drie verdachten zijn bewakingsbeelden. Deze worden in de uitzending getoond. Daarnaast wordt de overval gereconstrueerd. De uitzending begint dinsdagavond 26 februari om 21.30 uur op Nederland 1 en wordt de volgende dag herhaald om 09.10 uur op Nederland 2.

Laad meer Zwolle

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…