Home Zuid-Holland Dordrecht Jongen en vrouw beroofd in Dordrecht

Jongen en vrouw beroofd in Dordrecht

Zondagavond hebben in Dordrecht twee berovingen plaatsgevonden. Even na 20.00 uur werd een jongen van 16 beroofd op de Groenezoom door twee mannen met een mes. Rond 22.30 uur werd op de Noordendijk een 44-jarige vrouw beroofd, eveneens door twee mannen met een mes. De 16-jarige Rotterdammer stapte rond 20.00 uur uit de bus bij de halte Nieuw Polderseweg in Dordrecht. Toen hij onder het viaduct van de N3 doorliep werd hij aangesproken door twee mannen. Deze bedreigden hem met een mes en vroegen hem zijn zakken leeg te maken. De jongen gaf zijn portemonnee en mobiele telefoon waarna hij kon wegrennen.

De twee beroving vond plaats op de Noordendijk. Een 44-jarige vrouw was rond 22.30 uur haar hond aan het uitlaten toen zij twee mannen op haar af zag lopen. De man vroegen om geld. Vervolgens bedreigden ze haar met een mes. Toen duidelijk werd dat de vrouw geen geld bij haar had, gaven ze haar een duw en kwam ze ten val. Ze raakte hierbij niet gewond.

In beide gevallen is de politie direct na de melding een zoekactie in de omgeving gestart, maar hebben ze de mannen niet meer kunnen aantreffen. De politie doet verder onderzoek. Ook naar een eventueel verband tussen beide berovingen.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…