Home Overijssel Zwolle Rijbewijs ingevorderd na forse snelheidsoverschrijding

Rijbewijs ingevorderd na forse snelheidsoverschrijding

De politie heeft woensdagavond op de Hasselterweg in Zwolle het rijbewijs ingevorderd van een 26-jarige automobilist uit Zwartsluis. De man reed 50 km/u te hard. Agenten zagen hoe de man met hoge snelheid over de Hasselterweg reed. Op deze weg zijn wegwerkzaamheden waardoor de maximum snelheid 50 km/u is. De man negeerde dit en reed er met een snelheid van 100 km/u voorbij. De politie heeft de man een stopteken gegeven waarna zijn rijbewijs in verband met de hoge snelheidsoverschrijding is ingenomen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Zwolle

Geef een antwoord

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Zware mishandeling – Stationsplein – Zwolle

Op 6 januari raakte een 68-jarige vrouw gewond op het station van Zwolle. Ze werd geduwd d…