Home Noord-Holland Hoorn Man gewond aangetroffen op de Mauritsstraat

Man gewond aangetroffen op de Mauritsstraat

Een 45-jarige man uit Hoorn raakte donderdag rond 01.00 uur gewond nadat hij gestoken was bij een ruzie op de Mauritsstraat in Hoorn. De politie kreeg een melding van een steekpartij. Ter plaatse werd de 45-jarige man op de grond in de woning van zijn vriendin aangetroffen. Hij bleek een verwonding te hebben aan zijn borst. De wond leek te zijn toegebracht door een steekwapen. De toedracht van wat er heeft plaatsgevonden is op dit moment niet duidelijk. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis en moest meteen worden geopereerd.

Vlak voor dit incident had een 50-jarige man in de voortuin van de woning gestaan. Hij had met een wapen in de lucht geschoten. Deze man kon later worden aangehouden op de Venenlaan. Hij had behalve een vuurwapen nog een boksbeugel bij zich. Beiden werden in beslag genomen. Of dit te maken heeft met de verwonding van de 45-jarige man is op dit moment niet duidelijk.

Laad meer Hoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Hoorn – Toezichthouder gemeente Hoorn mishandeld

Woensdagmiddag, rond 15.00 uur, is op het Betje Wolfplein een BOA van de gemeente Hoorn mi…