Home Overijssel Twente Enschede Twee mannen aangehouden voor diefstal kentekenplaten

Twee mannen aangehouden voor diefstal kentekenplaten

Twee mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats (38 en 47 jaar) werden zondag aangehouden voor diefstal kentekenplaten. Omstreeks 09.00 uur zag een oplettende getuige twee mannen zich verdacht ophouden bij een aantal geparkeerde autos op de Roomweg in Enschede. De politie werd ingeschakeld. Ter hoogte van de Voortsweg troffen de agenten het tweetal rijdend in een auto aan.  De mannen bekenden kentekenplaten te hebben gestolen en werden aangehouden. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

 

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Politie zoekt dader(s) van mishandeling

Twee jongemannen uit Hengelo zijn op zaterdag 22 augustus rond 04:15 uur na een avondje st…