Home Overijssel Twente Enschede Twee mannen aangehouden voor drugsbezit

Twee mannen aangehouden voor drugsbezit

Twee mannen (18 en 19 jaar) uit Rotterdam werden woensdag 1 mei aangehouden voor drugsbezit. Omstreeks 16.00 uur zagen surveillerende agenten op de Korte Hengelosestraat in Enschede dat een paar jongeren vermoedelijk aan het drugsdealen waren. Bij het zien van de politie gingen ze er snel vandoor. De politie kon met samenwerking van stadstoezicht Enschede twee mannen aanhouden. Bij de mannen werd drugs en een groot geldbedrag aangetroffen. Omstanders zagen een van de mannen tijdens de vlucht iets weggooien. Agenten troffen op die locatie ook drugs aan. Beide mannen zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Laad meer Enschede

Geef een antwoord

Bekijk ook

Enschede – Gezocht – Poging doodslag – Hengelosestraat – Enschede

Een beveiliger werd mishandeld en bedreigd nadat hij drie mannen betrapte die bezig waren …