Home Overijssel Twente Enschede Man aangehouden na slaan met glas

Man aangehouden na slaan met glas

Een 31-jarige man uit Enschede is in de nacht van zaterdag op zondag 14 april aangehouden voor mishandeling van een 34-jarige plaatsgenoot. De 31-jarige man stond omstreeks 04.00 uur te urineren op de Noorderhagen in zijn woonplaats. De 34-jarige man sprak hem daarop aan. Er ontstond een conflict tussen de beide mannen, waarbij de 31-jarige man zijn plaatsgenoot met een glas op het hoofd sloeg. De 34-jarige man liep hierbij enkele snijwondjes op. De 31-jarige man uit Enschede is ingesloten voor nader verhoor.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Wie zijn verantwoordelijk voor woningoverval?

Een vrouw werd op donderdag 24 september overvallen in haar woning aan de Meidoornstraat. …