Home Overijssel Twente Enschede Jongen gewond na aanrijding

Jongen gewond na aanrijding

Op donderdagmiddag om ca 15.00 uur werd een 14-jarige jongen uit Enschede op de Heutinkstraat aangereden. Hij reed op zijn fiets over de Heutinkstraat en wilde de Hogelandsingel oversteken en wilde zijn weg vervolgen aan de andere kant van de Heutinkstraat. Hij had naar links en rechts gekeken en was vervolgens toen hij de weg overstak, aangereden door een zwarte kleine Seat. De auto raakte zijn voorwiel waardoor hij kwam te vallen en hij gewond raakte aan zijn knie. De auto die hem raakte, reed door zonder te stoppen in de richting van de Gronausestraat.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Wie zijn verantwoordelijk voor woningoverval?

Een vrouw werd op donderdag 24 september overvallen in haar woning aan de Meidoornstraat. …