Home Overijssel Twente Enschede Eenzijdig ongeval | politie.nl

Eenzijdig ongeval | politie.nl

Zaterdag omstreeks 06.00 vond een eenzijdig ongeval plaats op de rotonde Haakbergerstraat/Ferdinand Bolstraat in Enschede. Beide inzittenden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De auto reed over de Haaksbergerstraat, komende vanuit het centrum. Ter hoogte van de rotonde met de Ferdinand Bolstraat raakt de auto van de weg en kwam in de sloot tot stilstand. Beide inzittenden (een 43-jarige Enschedeër en een 39-jarige man (woonplaats onbekend)) zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Van de vermoedelijke bestuurder, de 39-jarige man, is een blaastest afgenomen. Die wees uit dat hij vermoedelijk te veel had gedronken. In het ziekenhuis is een bloedproef afgenomen om het alcoholpromillage vast te stellen.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Wie zijn verantwoordelijk voor woningoverval?

Een vrouw werd op donderdag 24 september overvallen in haar woning aan de Meidoornstraat. …