Home Overijssel Twente Enschede Scootmobiel gestolen

Scootmobiel gestolen

Donderdag werd tussen 13.30 uur en 15.15 uur een scootmobiel gestolen vanaf de Velveweg. De scootmobiel stond voor de woning van de aangeefster. Het is een blauw-witte Ortocar, voorzien van het kenteken 315SP11. Er zat een ijzeren mandje op waarin onder andere een regenpak lag.

De politie heeft de afgelopen maand meerdere aangiften van diefstallen van scootmobielen gehad in Enschede. In totaal werd 11 keer aangifte gedaan. De politie roept scootmobielgebruikers op om alert te zijn en hun voertuig niet onafgesloten te laten.

Laad meer Enschede

Geef een antwoord

Bekijk ook

Almelo – Gezocht – Winkeldiefstal – de Galerij – Almelo

Op 23 april stal deze man voor honderden euro’s merkkleding uit een kledingwinkel aan de G…