Home Overijssel Twente Vermeende sneeuwballengooiers mishandeld

Vermeende sneeuwballengooiers mishandeld

Maandagmiddag rond 15.50 uur, werden een 13-jarige en een 14-jarige jongen uit Almelo mishandeld door een 44-jarige Almeloër. De beide jongens liepen over de Den Aalhorst, toen de 44-jarige man een woning uit kwam stormen. Hij greep de jongens bij de keel en gooide ze tegen een muur en een hek. De jongens raakten niet gewond maar hadden wel pijn. Ze waren hevig overstuur. De gewaarschuwde politie hield de 44-jarige man aan. Hij werd voor nader onderzoek ingesloten. De man bleek de jongens ervan te verdenken dat zij sneeuwballen tegen de woning hadden gegooid, wat de jongens ontkennen.

Laad meer Twente

Geef een reactie

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Politie zoekt dader(s) van mishandeling

Twee jongemannen uit Hengelo zijn op zaterdag 22 augustus rond 04:15 uur na een avondje st…