Home Overijssel Twente Enschede Bromfietser gewond na aanrijding met auto

Bromfietser gewond na aanrijding met auto

Op 11 maart rond 13.00 uur, raakte een 65-jarige bromfietser uit Enschede gewond toen hij op de Vlierstraat in Enschede werd aangereden door een auto.De bromfietser reed over het fietspad van de Vlierstraat in plaats van op de rijbaan. Op de rijbaan in dezelfde richting reed een 38-jarige vrouw uit Enschede in een auto. Zij sloeg vanaf de Vlierstraat de Lemselobrink in en zag daarbij de bromfietser over het hoofd. Deze werd door de auto geraakt en kwam ten val. Hierbij raakte hij gewond. Hij werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Zijn bromfiets raakte beschadigd.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Wie zijn verantwoordelijk voor woningoverval?

Een vrouw werd op donderdag 24 september overvallen in haar woning aan de Meidoornstraat. …