Home Overijssel Twente Enschede Scooterrijder gewond bij ongeval Gronausestraat

Scooterrijder gewond bij ongeval Gronausestraat

Woensdagavond 20 februari raakte een 37-jarige Enschedeër gewond bij een ongeval op de Gronausestraat in Enschede. Omstreeks 21.30 uur reed een 61-jarige automobilist uit Apeldoorn op de Gronausestraat, komend vanuit de richting Glanerbrug. Bij de kruising met de Oostweg wilde hij linksaf gaan. Vanuit tegenovergestelde richting kwam de 37-jarige scooterrijder, die bij de kruising rechtsaf wilde, richting de Euregioweg. Op het moment dat de automobilist groen licht kreeg en linksaf wilde gaan, zag hij een geslotenverklaring. Daarop besloot de automobilist rechtdoor te gaan, maar omdat vanuit tegenovergestelde richting de scooterrijder rechtsaf sloeg, kwamen beiden met elkaar in aanrijding. De scooterrijder raakte hierbij gewond en is met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Verkeers Ongevallen Analyse doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Wie zijn verantwoordelijk voor woningoverval?

Een vrouw werd op donderdag 24 september overvallen in haar woning aan de Meidoornstraat. …