Home Overijssel Deventer Aanhoudingen tijdens het uitgaan

Aanhoudingen tijdens het uitgaan

De politie heeft op zaterdag rond 01.00 uur twee personen aangehouden omdat zij zich nogal vervelend gedroegen tijdens het uitgaan in het centrum van Deventer. Rond 00.55 uur werd een 24-jarige man uit Deventer aangehouden. Hij liep rond met een geopend blik bier en dat is volgende plaatselijke verordening niet toegestaan. De man kreeg te horen dat hij een proces-verbaal kreeg. Toen hij het bier moest inleveren, werd hij steeds agressiever. Hij ging in verzet toen agenten hem mee wilden nemen naar het bureau. De politie-agenten moesten gepast geweld gebruiken om de man in bedwang te krijgen; daarop kon hij worden geboeid en weggeleid.

Vervolgens ging een 26-jarige Deventenaar zich er mee bemoeien. Hij werd meerdere keren gevorderd te vertrekken, maar daar werd geen gehoor aan gegeven. Daarom werd ook deze persoon aangehouden.

Laad meer Deventer

Geef een reactie

Bekijk ook

Deventer – Gezocht – Vrouw achter haar huis beroofd

Een vrouw wordt op 27 januari tussen 10:15 en 10:30 uur achter haar woning aan de Claes Ja…