Home Gelderland Tiel Vijf bestuurders teveel op bij alcoholcontrole

Vijf bestuurders teveel op bij alcoholcontrole

Bij twee alcoholcontroles in Kesteren en Tiel liepen vrijdagavond vijf bestuurders tegen de lamp. In totaal nam de politie 759 blaastests af. Eén bestuurder moest zijn rijbewijs inleveren. De controles waren op het Van Waldeck Pyrmondplein in Kesteren van 18.30 tot 21.30 uur en op de Nieuwe Tielseweg in Tiel, tussen 22.00 en 01.00 uur.

De vijf bestuurders met teveel op hadden promillages tussen 0,54 en 1,97 (235 ug/l tot 860 ug/l). Naast de alcohol kregen ook nog twee bestuurders een bekeuring voor het rijden zonder gordel en schreven de agenten vijf bekeuringen voor een te hoge snelheid.

Laad meer Tiel

Geef een reactie

Bekijk ook

Inbraakgolf in Nederland lijkt in aantocht

Er lijkt een heuse inbraakgolf in aantocht in Nederland. In alle grote steden zijn de afge…