Home Overijssel Deventer Man aangehouden voor poging tot doodslag

Man aangehouden voor poging tot doodslag

Op de Lange Zandstraat in Deventer is maandagavond een 42-jarige man uit Deventer aangehouden op verdenking van poging tot doodslag. De man wordt ervan verdacht dezelfde avond opzettelijk met zijn auto te hebben ingereden op een kennis van hem die op een voetpad aan de IJsselkade in Deventer wandelde. Het duo heeft al langer een conflict. De 29-jarige man was aan de wandel toen de kennis hem met zijn auto op het voetpad achterop kwam en gas gaf. Het slachtoffer kon nog net op tijd opzij springen. De verdachte is even later in de Lange Zandstraat in Deventer aangehouden voor poging tot doodslag.

Laad meer Deventer

Geef een reactie

Bekijk ook

Deventer – Gezocht – Poging Inbraak in bedrijfspand

Op 18 december breken twee mannen in, in het bedrijfspand van Auping aan de Maagdenburgstr…