Home Overijssel Twente Openingstijden gemeentehuis op donderdag 28 maart en vrijdag 29 maart

Openingstijden gemeentehuis op donderdag 28 maart en vrijdag 29 maart

De ambtelijke organisaties van de gemeenten Dinkelland en Tubbergen werken samen. Vanaf 1 april 2013 zullen de ambtenarenapparaten van de beide gemeenten in elkaar geschoven zijn. Daarom starten ze op donderdag 28 maart met de verhuizing. Dit betekent dat de balies in het gemeentehuis in Denekamp op donderdag 28 maart beperkt geopend zijn.

De openingstijden zijn op 28 maart van 8.30 tot 12.30 uur. De middag- en avondopenstelling komt dus te vervallen. Telefonisch is het gemeentehuis op deze dag niet bereikbaar. Het gemeentehuis is op 29 maart, Goede Vrijdag, gesloten en telefonisch niet bereikbaar. De storingsdiensten zijn telefonisch wel bereikbaar.

Laad meer Twente

Geef een reactie

Bekijk ook

Enschede – Gezocht – Eigenaren gevonden sieraden – Hermandad – Enschede

In Enschede vonden we bij een doorzoeking sieraden die vermoedelijk van diefstal afkomstig…