Home Overijssel Deventer Twee mannen aangehouden voor diefstal uit kelderboxen

Twee mannen aangehouden voor diefstal uit kelderboxen

Een 30-jarige man uit Deventer en een 18-jarige man uit Raalte werden zaterdag 23 februari aangehouden voor diefstal uit kelderboxen in Deventer. In de nacht van vrijdag 22 februari op zaterdag 23 februari zag een getuige twee mannen verdacht ophouden bij enkele kelderboxen van een flat aan de Karel de Grotelaan in Deventer. De politie werd ingeschakeld. Bij het zien van de politie gingen de twee mannen er rennend vandoor. De agenten troffen de mannen op de Varlarstraat, verstopt in een bossage, aan. Beide mannen zijn aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten. Acht kelderboxen bleken te zijn opengebroken.

Laad meer Deventer

Geef een reactie

Bekijk ook

Deventer – Gezocht – Poging Inbraak in bedrijfspand

Op 18 december breken twee mannen in, in het bedrijfspand van Auping aan de Maagdenburgstr…