Home Noord-Brabant Helmond Bedreiging na verkeersruzie

Bedreiging na verkeersruzie

Vrijdagavond omstreeks 20.30 uur zijn een 30-jarige man en een 54-jarige man uit Helmond op de Deurneseweg aangehouden voor bedreiging van een 31-jarige man uit Bakel. Surveillerende agenten werden bij een verkeersruzie tussen de mannen geroepen. Agenten konden voorkomen dat de mannen elkaar in de haren vlogen. De Helmonders bedreigden de man uit Bakel en werden daarop aangehouden en overgebracht naar het bureau voor verhoor. Een van zou gedreigd hebben met een honkbalknuppel, die even later in de bosschages aangetroffen werd. Deze is in beslaggenomen

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Helmond – 4 verdachten aangehouden voor ontvoering en mishandeling

Vanochtend hield de politie vier verdachten aan voor betrokkenheid bij een ontvoering en m…