Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Getuigenoproep straatroof

Enschede – Getuigenoproep straatroof

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die dinsdagavond 23 mei rond 20.45 uur plaatsvond. Een vrouw werd op de Wethouder Gerbertstraat van haar spullen beroofd.

Een 44-jarige vrouw uit Enschede fietste dinsdagavond over de Wethouder Gerbertstraat toen zij werd aangesproken door een (nog) onbekende man. Hij liet haar stoppen en ging er vervolgens vandoor met haar tas. Het is onbekend waar hij vervolgens naar toe is gegaan en of hij lopend, per fiets of per auto is vertrokken. De man kwam uit de richting van de Ypkemeulestraat. Mogelijk is er een tweede man bij betrokken. De tas van de vrouw was bruin met franjes. Als iemand een dergelijke tas aantreft dan wil de politie dat graag weten. Ziet u een bruine tas met franjes ergens liggen? Raak de tas niet aan, maar bel meteen de politie. 

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Overijssel/Gelderland – Tweede controle met touringcar wijst uit: nog steeds veel afleiding in het verkeer door mobiele telefoon

Dat er jaarlijks honderden slachtoffers vallen door het gebruik van de mobiele telefoon ac…