Home Noord-Holland Zaandam – Gezocht – Woningoverval Pharus Zaandam

Zaandam – Gezocht – Woningoverval Pharus Zaandam

Op woensdag 22 maart werd een 19-jarige vrouw het slachtoffer van een woningoveral in Zaandam.

Rond 14.30 uur werd er aangebeld bij de woning van het slachtoffer aan de Pharus. Er stond een vrouw voor de deur die een praatje wilde houden. Enige tijd later kwam er een man bij staan die de bewoonster de hal induwde en haar bedreigde met een mogelijk vuurwapen. Het slachtoffer werd opgesloten in de badkamer en het duo is er met geld vandoor gegaan.

De man en de vrouw zijn te zien op bewakingsbeelden. Op deze beelden is ook een tweede man te zien die bij de overval betrokken moet zijn. Ook is te zien dat het drietal het trappenhuis van de flat binnenkomt en hoe zij de flat na de overval verlaten.

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Sok met drugs in onderbroek

Een 21-jarige man uit Alkmaar is zondag rond 19.00 uur op de Rogier van der Weydestraat in…