Home Noord-Holland Purmerend Aangereden na diefstal uit tuin

Aangereden na diefstal uit tuin

Een 19-jarige Purmerender heeft zich in de nacht van vrijdag op zaterdag gemeld bij de politie nadat hij op de Zambezilaan een 19-jarige plaatsgenoot had aangereden. De 19-jarige jongeman die is aangereden raakte door de aanrijding gewond aan zijn knie. Omstreeks 01.00 uur hoorde de Purmerender lawaai en zag hoe een groepje jongeren er met een of meerdere kratjes bier uit de tuin vandoor ging. De man pakte hierop de autosleutel en ging op zoek naar het groepje waarna hij hen zag lopen op de Zambezilaan en één van hen aanreed. Nadat verhoor heeft de politie de verdachte ingesloten.

Laad meer Purmerend

Geef een reactie

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…