Home Noord-Holland Purmerend 15 boetes voor niet dragen van de gordel

15 boetes voor niet dragen van de gordel

Dinsdagmiddag heeft de politie tijdens een verkeerscontrole in Purmerend-Noord vijftien boetes uitgedeeld voor het niet dragen van de autogordel. Twaalf bestuurders en drie passagiers hadden de gordel niet om. Verder werden drie bestuurders betrapt op telefoneren tijdens het rijden. Daarnaast kreeg een automobilist een boete omdat de kabel van de losbreekreminrichting van de aanhanger ontbrak. En ook werd een aanhanger aangetroffen met een gladde band en een vrachtwagenchauffeur die met een laadbak vol met oud ijzer reed terwijl dat op geen enkele wijze was vastgebonden, werd eveneens bekeurd. De bestuurder moest ook nog een achterstallige boete van 117 euro afrekenen.

Tot slot werd dinsdagmiddag een automobilist staande gehouden en bekeurd door een motoragent omdat hij meer dan 40 kilometer te snel reed op een 100 km-weg.

 

Laad meer Purmerend

Geef een antwoord

Bekijk ook

Purmerend – Aanhouding in onderzoek steekincident Purmerend

De politie heeft vandaag, dinsdag 21 februari, in het onderzoek naar een steekincident op …